Η ΑΕΚ περιμένει την Αλ Νασρ για την τελική συμφωνία για Μάνταλο

Η ΑΕΚ περιμένει την Αλ Νασρ για την τελική συμφωνία για Μάνταλο

Δημήτρης Βέργος
Η ΑΕΚ περιμένει την Αλ Νασρ για την τελική συμφωνία για Μάνταλο

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος πήγε κανονικά στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης για προπόνηση καθώς δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία με ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της ΑΕΚ και της Αλ Νασρ.

Από το βράδυ της Τρίτης η υπόθεση του Πέτρου Μάνταλου προχωράει θετικά για τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατατέθηκε στην ΑΕΚ, ωστόσο όπως σημειώναμε δεν υπήρχε ακόμα τελική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για να ξεκινήσει η ανταλλαγή των εγγράφων.

Κάποια τέτοια εξέλιξη δεν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, με την ΑΕΚ να περιμένει την Αλ Νασρ για να αρχίσει η διαδικασία των τελικών λεπτομερειών προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μάνταλου στον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας (σ.σ. Πέμπτη) αναμένεται να φανεί αν θα υπάρξει κινητικότητα από την πλευρά της Αλ Νασρ ώστε να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

Από τη μεριά της πάντως η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς κινούνται σαν η μεταγραφή να έχει ολοκληρωθεί, έχοντας ξεκινήσει να δουλεύουν περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Μάνταλου προκειμένου να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα