ΑΕΚ: Η «πρώτη» του Ανσαριφάρντ στα Σπάτα (pics)

ΑΕΚ: Η «πρώτη» του Ανσαριφάρντ στα Σπάτα (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η «πρώτη» του Ανσαριφάρντ στα Σπάτα (pics)

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και μάλιστα μπήκε με τη μία στο... κλίμα!

Ο Ανσαριφάρντ ολοκλήρωσε την Τρίτη τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 με την Ένωση.

Μιλώντας στο ΑΕΚ TV ο 30χρονος Ιρανός επιθετικός δήλωσε πως θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο για την ΑΕΚ για να κάνει χαρούμενους και περήφανους τους φίλους των κιτρινόμαυρων.

Το απόγευμα της Τετάρτης και έχοντας περάσει φυσικά τα τεστ για τον Covid 19 ο Ανσαριφάρντ πήγε στα Σπάτα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ.

Ο Καρίμ μάλιστα εγκλιματίστηκε με τη μία καθώς από πλευράς συμμετοχής φαινόταν λες και αποτελούσε εδώ και καιρό μέλος του κιτρινόμαυρου ρόστερ!

Ο Ανσαριφάρντ μπήκε κατευθείαν στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που ακολούθησε και ο Νασίμ Χνιντ, ενώ και ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε κανονικά το «παρών».

Την ίδια στιγμή ο Γαλανόπουλος ανεβάζει πάντα ρυθμούς για να μπει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ατομικά προγράμματα συνεχίζουν και οι Καρακλάιτς, Ντέλετιτς και Ιατρούδης, με τον τελευταίο σύντομα να μπαίνει και αυτός σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 18:30.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ στα Σπάτα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα