Παναθηναϊκός: Στη τριάδα των αρχηγών οι Διούδης και Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Στη τριάδα των αρχηγών οι Διούδης και Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στη τριάδα των αρχηγών οι Διούδης και Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, μετά από ψηφοφορία των παικτών, παραμένει ο πρώτος αρχηγός του «τριφυλλιού» ενώ προστέθηκαν οι Σωκράτης Διούδης και Λούκας Βιγιαφάνιες.

Μετά την φυγή του Χρήστου Δώνη και του Δημήτρη Κολοβέτσιου, έμειναν κενές δύο θέσεις στην τριάδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού. Ο Ντάνι Πογιάτος προτίμησε να μην κάνει ορισμό και έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να ψηφίσουν και να διαλέξουν τους εκλεκτούς τους. Η θέση του πρώτου αρχηγού, όπως αναμενόταν, θα ανήκει και φέτος στον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει καθολική αποδοχή εντός των αποδυτηρίων και είναι από τους πιο παλιούς στην ομάδα.

Δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος έχει και εκείνος ηγετικό ρόλο στο Κορωπί και φόρεσε το περιβραχιόνιο ως υπαρχηγός στο πρόσφατο φιλικό με την Μαρκό, καθώς δεν έπαιζε ο Κουρμπέλης. Τρίτος στην ιεραρχία θα είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα αποτελεί την «φωνή» των ξένων και φυσικά έχει ειδικό βάρος η παρουσία του σε αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα