Η ενημέρωση της Λαμίας για το φιλικό με το Βόλο

Gazzetta team
Η ενημέρωση της Λαμίας για το φιλικό με το Βόλο

bet365

Με ανακοίνωσή της η Λαμία ενημέρωσε τους φίλους της για το φιλικό με το Βόλο. Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας και θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης 26/8 με το Βόλο, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, σε απευθείας σύνδεση, από το STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης και της αύξησης των κρουσμάτων κατά το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής ΓΓΑ, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στη νόσο COVID-19 όπως προβλέπονται στο Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στον αγώνα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο [email protected] έως την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 14.00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον φιλικό αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ”.

Από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους (Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα VIP με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας) Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Η χρήση της μάσκας για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα