Άρης: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπρούνο

Άρης: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπρούνο

Gazzetta team
Άρης: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπρούνο

bet365

Ο Άρης θέλει να αποκτήσει τον Μπρούνο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο μέσο και περιμένει την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη εδώ και τρία χρόνια, φαίνεται όμως ότι πλέον υπάρχουν προϋποθέσεις προσέγγισής του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του με την προϋπόθεση αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό. Εφόσον γίνει αυτό εντός των επόμενων ημερών, ο Άρης θα προχωρήσει στην απόκτησή του καθώς οι δύο πλευρές έχουν βρει σημείο ταύτισης στο οικονομικό, ενώ και ο 26χρονος μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλ. Βικελίδης», υπολογίζοντας φυσικά και την παρουσία της ομάδας στην προκριματική φάση του Europa League.

Λόγω σοβαρού τραυματισμού, πέρυσι ο Μπρούνο δεν μέτρησε πολλές συμμετοχές στον Ολυμπιακό, για την ακρίβεια αγωνίστηκε σε μόλις οκτώ παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα στα Playoffs του Πρωταθλήματος. Τούτο δεν μειώνει το ενδιαφέρον του Άρη καθώς οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, λόγω της ευχέρειάς του να αγωνιστεί τόσο ως εσωτερικές μέσος και στις δύο πλευρές, ενώ στον Ολυμπιακό χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως winger.

Ακόμη και στην περίπτωση οριστικής συμφωνίας και απόκτησης του Μπρούνο, δεν αλλάζει κάτι επί της περίπτωσης του Χατζισαφί. Η συμφωνία με τον τελευταίο είναι δεδομένη, μάλιστα ο παίκτης ζήτησε να συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα (!), απομένει όμως να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Τράκτορ. Στις 26 του μήνα, η ομάδα του θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου και σε περίπτωση πρόκρισης, οι υποχρεώσεις του θα επεκταθούν μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη. Σε διαφορετική περίπτωση, το πλάνο των δύο πλευρών προβλέπει την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα