Ολυμπιακός: Συμφωνία με την Μπράγκα για τον Χασάν

Ολυμπιακός: Συμφωνία με την Μπράγκα για τον Χασάν

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Συμφωνία με την Μπράγκα για τον Χασάν

bet365

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Μπράγκα για την αγορά του Χασάν. Κοντά στα 2.000.000 το κόστος της μεταγραφής.

Ηταν σχεδόν σίγουρο όπως γράφαμε και χθες. Ομως αν δεν πέσουν και οι... τζίφρες τίποτα δεν επίσημο. Ο Χασάν, ο οποίος είχε δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, θα είναι παίκτης των «ερυθρόλευκων». Και όχι με τη μορφή δανεισμού αυτή την φορά.

Ολυμπιακός και Μπράγκα συμφώνησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης για την μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού, ο οποίος και φέτος θα φοράει τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ κι έτσι έγινε πράξη η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και του ποδοσφαιριστή!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η μεταγραφή του βέβαια δεν έχει να κάνει με τον τελικό. Ο Ολυμπιακός είχε επεκτείνει τον δανεισμό του Χασάν μέχρι 31 Αυγούστου, όπερ σημαίνει πως ανήκει στο προηγούμενο ρόστερ.

Ετσι ο Αιγύπτιος θα βρίσκεται κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα