Ατρόμητος: «Έκλεισε» κι έρχεται ο Τομάσεβιτς!

Ατρόμητος: «Έκλεισε» κι έρχεται ο Τομάσεβιτς!

Γιώργος Ντυμένος
Ατρόμητος: «Έκλεισε» κι έρχεται ο Τομάσεβιτς!

bet365

Σε συμφωνία με την Λοκομοτίβ Πλοβντίφ για την παραχώρηση του Γιόσιπ Τομάσεβιτς έφτασε ο Ατρόμητος, με τον Κροάτη να έχεται την Πέμπτη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στο «αστέρι».

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση ακόμα μιας μεταγραφής βρίσκεται ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, ήρθαν σε συμφωνία με την Λοκομοτίβ Πλοβντίφ για την παραχώρηση του Γιόσιπ Τομάσεβιτς. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο 26χρονος μπακ ήταν η επιλογή των ΚάναντιΑγγελόπουλου για το αριστερό άκρο της άμυνας του «αστεριού».

Τελικά οι επαφές του Ατρόμητου με τους Βούλγαρους είχαν... happy end, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα χέρια και τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Την Πέμπτη, αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα