Άρης: Ραντεβού Καρυπίδη-Γκάμα στα Τρία Πέντε Πηγάδια!

Άρης: Ραντεβού Καρυπίδη-Γκάμα στα Τρία Πέντε Πηγάδια!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ραντεβού Καρυπίδη-Γκάμα στα Τρία Πέντε Πηγάδια!

bet365

Μπρούνο Γκάμα και Θόδωρος Καρυπίδης θα ταξιδέψουν σήμερα στα Τρία Πέντε Πηγάδια κι εκεί θα γίνει η τελική συνάντηση με σκοπό την οριστική συμφωνία…

Προφανώς δεν είναι συμπτωματικό ότι η τελική συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τον Μπρούνο Γκάμα θα γίνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια, στο αθλητικό κέντρο στο οποίο πραγματοποιείται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, βρίσκεται καθ’ οδόν, εκεί θα είναι τόσο ο ποδοσφαιρικός διευθυντής, Άγγελος Χαριστέας και φυσικά ο Μίκαελ Ένινγκ.

Ο δε Πορτογάλος επιθετικός, με την απόφασή του να έρθει στη Θεσσαλονίκη αλλά και να ταξιδέψει εκεί που έχει καταλύσει η αποστολή, προφανέστατα δείχνει τις προθέσεις του και εν τέλει την επιθυμία παραμονής στον Άρη.

Αυτή η αίσθηση κυριαρχεί τουλάχιστον, η οποία πηγάζει και από το γεγονός ότι ο 33χρονος ποδοσφαιριστής (στο διάστημα που μεσολάβησε) δεν βρήκε πρόταση στα οικονομικά δεδομένα που ήθελε.

Η δε προσφορά του Άρη ήταν κοντά στις απαιτήσεις του, στην επαφή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μειώθηκε (ως ένα βαθμό) η διαφορά, παράλληλα όμως οι «κίτρινοι» του εγγυώνται για τη διατήρηση ηγετικού ρόλου στην ομάδα.

Συν τοις άλλοις, αν ο Μπρούνο Γκάμα παραμείνει στην ομάδα θα λειτουργήσει σε γνώριμο περιβάλλον, πράγμα το οποίο επίσης έχει τη δική του αξία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα