Με τι ρόστερ ξεκινάει σήμερα τη σεζόν ο Ολυμπιακός!

Με τι ρόστερ ξεκινάει σήμερα τη σεζόν ο Ολυμπιακός!

Με τι ρόστερ ξεκινάει σήμερα τη σεζόν ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta το ρόστερ των 34-35 παικτών με το οποίο ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη σεζόν!

«Πρώτη» λοιπόν σήμερα και για τον Ολυμπιακό, που ξεκινάει τελευταίος προετοιμασία, καθότι τέλειωσε και τελευταίος τα επίσημα παιχνίδια του στην προηγούμενη σεζόν.

Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στο ρόστερ του Ολυμπιακού, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτή την στιγμή. Με τι ρόστερ δηλαδή ξεκινάει τη σεζόν ο πρωταθλητής Ελλάδας. Πάμε…

  • Σα, Αλέν, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης
  • Ραφίνια, Χολέμπας, Τοροσίδης, Κούτρης, Νίκολιτς, Μαρτίνης
  • Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Αβραάμ, Μεριά
  • Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Κωστή, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Σουρλής
  • Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο, Βρουσάϊ, Τσούμιτς
  • Ελ Αραμπί, Γκερέρο, Σουντανί. Πολύ πιθανόν να είναι κι ο Χασάν.

Μιλάμε δηλαδή για 34-35 παίκτες! Πρόκειται για την ομάδα που τέλειωσε την περσινή σεζόν, χωρίς Τσιμίκα, Ομάρ, Γκασπάρ, συν τους Ραφίνια και Χολέμπας που θα υπογράψουν άμεσα (ο πρώτος λογικά αύριο, ο δεύτερος σήμερα), τον Κρίστινσον, που έχει υπογράψει εδώ και καιρό και τους οκτώ δανεικούς που γύρισαν: Κούτρη, Νίκολιτς, Μεριά, Κωστή, Ανδρούτσο, Βρουσάϊ, Τσούμιτς, Γκερέρο.

Υπάρχει κι άλλο γκρουπ δανεικών που θα προπονείται χωριστά από την πρώτη ομάδα, μέχρι οι παίκτες να βρουν ομάδα. Οι Ντουρμισάϊ, Κάϊπερς, Γιάννης Μασούρας, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κεϊτα, Φοντέ Καμαρά, Σιαμπάνης, Μάρκοβιτς. Ο Ντούρμισάϊ συζητάει ήδη κι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λάρισα. Κι ο Κάϊπερς είναι κοντά να πάει δανεικός στο εξωτερικό-αν χαλάσει, ενδεχομένως να πάει κι αυτός στην πρώτη ομάδα σήμερα-αύριο, σε σχέση και με τις εξελίξεις με τον Χασάν.

Ήδη κάποιοι έχουν παραχωρηθεί: Σολδάνο (δανεικός Μπόκα Τζούνιορς), Μάνος (Άρης), Ίγκορ Καριόκα (Όσιγιεκ), Ξενιτίδης και Βοίλης (Ζενέ Ες Λουξεμβούργου)

Παρατηρήσεις:

Πρώτη. Τραυματίες είναι δυστυχώς πέντε παίκτες! Οι Σα, Σουντανί, Σιαμπάνης, Κούτρης, Μάρκοβιτς.

Ο Σουντανί με τον Κούτρη προέρχονται από ρήξη χιαστών και αν όλα πάνε καλά μέσα στο Σεπτέμβρη πρέπει να είναι εντάξει, τουλάχιστον για προπονήσεις υψηλής έντασης.

Ο Σα έχει σπάσει το χέρι του και χρειάζεται ακόμη μίνιμουμ ένα μήνα δουλειά.

Ο Σιαμπάνης είχε κι αυτός σοβαρό τραυματισμό στη Νότιγχαμ Κ23 κι είναι υπό ανάρρωση, λογικά δεν θα αργήσει να είναι έτοιμος.

Τέλος, ο Μάρκοβιτς είχε στη Λάρισα την τελευταία αγωνιστική των πλέϊ άουτ τραυματισμό ίδιο με τον τελευταίο του Λάζαρου στο Ρέντη, οπότε λογικά αρχές Σεπτέμβρη θα είναι εντάξει. Ο νεαρός Σέρβος ίσως παραμείνει δανεικός στην ΑΕΛ, που (στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων για τη μεταγραφή του Κρίστινσον) συζητάει και με τον Νικολιά, τον οποίο απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΣ και θα τον δώσει δανεικό.

Δεύτερη. Από τους 34-35 παίκτες με τους οποίους ξεκινάει σήμερα ο Ολυμπιακός, θεωρείστε δεδομένο ότι πάρα πολλοί θα φύγουν! Δεν θα μου προκληθεί έκπληξη από όλους αυτούς, τελικά να είναι στο ρόστερ του συλλόγου αρχές Οκτώβρη (τότε τελειώνουν οι μεταγραφές) μόνο οι 20, ίσως και λιγότεροι!

Γενικά, μας περιμένει ένας πολύ θερμός Σεπτέμβρης κι ενώ δεν έχει καν τελειώσει ο Αύγουστος, μήνας στον οποίο ήδη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα…

Άσχετο: Ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να γράψω κάτι για τον μέγιστο Σάββα, τον πρώτο άνθρωπο που συνάντησα στο Ρέντη, άνοιξη του 1984, όταν ξεκίνησα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Και μοναδικό που δεν πληρώθηκε ποτέ για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Τα πιο θερμά συλλυπητήρια μου στην Άννα, τον Θόδωρο και τον Δημήτρη και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.