Ολυμπιακός: Η Πόρτο του δίνει λεφτά και παίκτη για τον Σεμέδο!

Αντώνης Σαούλης
Ολυμπιακός: Η Πόρτο του δίνει λεφτά και παίκτη για τον Σεμέδο!

bet365

Ποιον παίκτη θα προτείνει η Πόρτο στον Ολυμπιακό, τι δήλωσε ο μάνατζερ του Σεμέδο και γιατί οι «δράκοι» θέλουν τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

To ενδιαφέρον της Πόρτο δεν... προέκυψε χθες. Εδώ και αρκετές μέρες το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο παίζει δυνατά για τους «δράκους» μιας και ο Κονσεϊσάο ψάχνει για κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, προ ημερών οι Πορτογάλοι έγραφαν για κόντρα της Μπενφίκα και της Πόρτο για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Πως έχουν τα δεδομένα στην υπόθεση Πόρτο-Σεμέδο; Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αρέσει πάρα πολύ στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πεπε, ο Κονγκολέζος Μπεμπά και ο Ντιόγκο Λέιτε είναι οι τρεις στόπερ της Πόρτο μιας και ο Ιβάν Μαρκάνο υπέστη χιαστό κι έκανε χειρουργείο τον Μάιο.

Ομως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των Πορτογάλων και της A' Bola η οποία δημοσίευσε και δηλώσεις του ατζέντη του Σεμέδο, η Πόρτο είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, μιας και οι ερυθρόλευκοι συζητάνε την πώλησή του.

Τι ζητάει ο Ολυμπιακός; Ξεκινάει τις απαιτήσεις του από τα 10 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους. Μπορεί να δώσει τόσα λεφτά η Πόρτο; Οχι. Είναι όμως διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» προσφέροντας τους έμψυχο αντάλλαγμα. Μάλιστα, αποκαλύπτουν και όνομα.

Ποιον; Τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, Τσιντόζι! Ο Τσιντόζι είχε δοθεί δανεικός στην Λεγανιές και ήταν παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα στo ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Τσιντόζι, επέστρεψε στην Πόρτο μιας και ο δανεισμός τελείωσε και η Λεγανιές υποβιβάστηκε έχοντας 26 ματς στο πρωτάθλημα ο Νιγηριανός κι άλλα 3 στο Κύπελλο.

Ο μάνατζερ του Ρούμπεν Σεμέδο, Ουλίσες Σάντος μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση. «Ειχε μια εκπληκτική χρονιά με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό έχει αρκετές προτάσεις. Κοιτάμε όλες τις περιπτώσεις πολύ προσεκτικά μαζί με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά για να αναφερθεί στη συνέχεια στη Πόρτο.

«Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε κάθε σύλλογο που ενδιαφέρεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα