Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης: Μπαράζ με τα περσινά ρόστερ!

Gazzetta team
Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης: Μπαράζ με τα περσινά ρόστερ!

bet365

Εάν τελικά γίνουν οι αναμετρήσεις της 22ας και 29ης Αυγούστου, είναι πιθανό πως μόνο με σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων θα μπορούν να παίξουν οι παίκτες τους που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο
Εν αναμονή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ βρίσκονται Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης, καθώς αμφότεροι έχουν προσφύγει εκεί ώστε να «πέσει» η σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και να μην αγωνιστούν στις 22 και 29 Αυγούστου, με «έπαθλο» μία θέση στη Super League.
Το νεότερο που «βγήκε» κατά τη διάρκεια της σημερινής (10/8) ακροαματικής διαδικασίας και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες είναι πως εάν τελικά γίνουν τα δύο ματς, τότε οι ομάδες θα πρέπει να αγωνιστούν με τα περσινά τους ρόστερ και μόνο εάν συμφωνήσουν μεταξύ τους θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν παίκτες που απέκτησαν στην καλοκαιρινή περίοδο – εάν βέβαια πάρουν – που άνοιξε στις 3 Αυγούστου. Αυτό πάντα με γνώμονα πως τελικά οι αγώνες θα διεξαχθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα