Άρης: Οι 48 ώρες του Τόνι Ντάτκοβιτς

Άρης: Οι 48 ώρες του Τόνι Ντάτκοβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Οι 48 ώρες του Τόνι Ντάτκοβιτς

bet365

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Τόνι Ντάτκοβιτς καθώς η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα απαντήσει στην πρόταση του Άρη για την απόκτηση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού.

Άρης και Τόνι Ντάτκοβιτς έχουν βρει σημείο ταύτισης και περιμένουν την απόφαση της Λοκομότιβα Ζάγκρεμπ. Οι «κίτρινοι» εξέφρασαν επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, βρίσκονται σε επαφές με τους επιτελείς της κροατικής ομάδας και στην τελευταία συζήτηση, ζητήθηκε χρονικό περιθώριο 48 ωρών ούτως ώστε να απαντήσουν στην πρόταση του Άρη. Αυτό, ενδεχομένως, να σχετίζεται με την επιστροφή της Ουέσκα στη διεκδίκηση του παίκτη. Ο Ντάτκοβιτς αγωνίστηκε πέρυσι στην ισπανική ομάδα, ήταν μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών στην εξασφάλιση της επιστροφής της στη La Liga, γνωρίζει όμως ότι η Ουέσκα δεν τον προορίζει για βασικό στόπερ. Γι’ αυτόν τον λόγο δείχνει να έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την προοπτική παραμονής του στην ισπανική ομάδα.

Η δε Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ γνωρίζει επίσης ότι αν δεν παραχωρήσει τώρα τον Ντάτκοβιτς, είναι πιθανό να τον χάσει σε περίπου πέντε μήνες δίχως το παραμικρό οικονομικό όφελος. Κι αυτό διότι το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη λήγει τον προσεχή Ιούνιο πράγμα που σημαίνει ότι η κροατική ομάδα έχει να επιλέξει μεταξύ δύο δρόμων. Είτε αυτόν της παραχώρησης των δικαιωμάτων του είτε τον αντίστοιχο της επέκτασης του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα