ΟΦΗ: Παίρνει Σελίμοβιτς

ΟΦΗ: Παίρνει Σελίμοβιτς

Γιώργος Ντυμένος
ΟΦΗ: Παίρνει Σελίμοβιτς

bet365

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Λεμεσού φαίνεται πως θα κάνει το δρομολόγιο Κύπρος-Ηράκλειο
Η περίπτωση του Βαχίντ Σελίμοβιτς δεν είναι «σημερινή» για τον ΟΦΗ. Ο 23χρόνος κεντρικός αμυντικός απασχόλησε και πέρσι την ομάδα, ενώ πρόσφατα υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στη χώρα του. Πλέον φαίνεται πως είναι οριστικό, καθώς η ιστοσελίδα kerkida.net μετέδωσε πριν από λίγο ότι μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών υπάρχει οριστική συμφωνία και αύριο (8/8) ο στόπερ του Απόλλωνα Λεμεσού θα ταξιδέψει στην Κρήτη.
Ο Σελίμοβιτς έχει γεννηθεί στο Λουξεμβούργο και έχει καταγωγή από τη Σερβία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μετζ και το 2019 πήγε στο Νησί της Αφροδίτης για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού. Οπου μέχρι πέρσι αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια του.
Διεθνής με την Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου, ο ύψους 1.91 στόπερ θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» συμπαίκτης με τον Σαρδινέρο που ήταν μαζί στο Τσίρειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα