ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Ροντρίγκο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Ροντρίγκο

bet365

Αγωνία υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο, καθότι ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες προς το τέλος της προπόνησης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά, όπως ενημερώνουν από τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται να έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεών του για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της προετοιμασίας, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του, ξεκίνησαν να δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές τους πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Αφού λοιπόν οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν, εκτέλεσαν δρομικές ασκήσεις, έκαναν σπριντ και έπαιξαν rondo, χωρίστηκαν σε ομάδες και ακολούθησαν τις οδηγίες των προπονητών μέσα από διάφορα παιχνίδια, που είχαν στόχο και την αμυντική λειτουργία, αλλά και την επιθετική και την ανάπτυξη. Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Δημήτρης Πέλκας και Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν στο γυμναστήριο και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Απόστολος Διαμαντής προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα