ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΛ: Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν την Τετάρτη

ΑΕΛ: Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν την Τετάρτη

ΑΕΛ: Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν την Τετάρτη

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΛ, η οποία την Τετάρτη (5/8) το απόγευμα έχει την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όπως αναφέρει το Δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 5/8/2020 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδος για τη νέα σεζόν 2020-21.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα Τυρνάβου και είναι κλειστή για επισκέπτες, φιλάθλους και συγγενείς.

Στο πνεύμα της εποχής και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εγκριθεί η διαπίστευση τους παρακαλούνται να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο το αργότερο έως τις 18:50, φέροντας μαζί τους υποχρεωτικά μάσκα και προαιρετικά γάντια.

Ακολούθως θα οδηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο επί της εγκατάστασης όπου θα κάνουν δηλώσεις ο προπονητής κ. Μιχάλης Γρηγορίου και ποδοσφαιριστές.

Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι διαπιστευμένοι  φωτογράφοι θα έχουν περιορισμένο χρόνο με αυστηρό χρονοδιάγραμμα για να ασκήσουν το λειτούργημά τους.

Στις 19:20 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα αποχωρήσουν προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει με την προπόνηση της.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν παρακαλούνται να αποστείλουν email έως αύριο Τετάρτη 5/8 και ώρα 16:00 αναφέροντας το όνομα, την ιδιότητα και το μέσο που εκπροσωπούν στο  info@aelfc.gr».