Τεχνικός διευθυντής Βαγιαδολίδ: «Ο Ανουάρ θέλει να φύγει»

Gazzetta team
Τεχνικός διευθυντής Βαγιαδολίδ: «Ο Ανουάρ θέλει να φύγει»

bet365

Ο Ανουάρ Τουχαμί, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Παναθηναϊκό, μετέφερε στη Βαγιαδολίδ ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο.

Ο 25χρονος Μαροκινός μέσος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στη Βαγιαδολίδ, στην οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια. Ωστόσο ο Ανουάρ δεν θέλει να παραμείνει εκεί και είναι κάτι που μετέφερε στην ισπανική ομάδα.

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Άνχελ Γκόμεθ, τονίζοντας πως ο Ανουάρ έμεινε ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και θα αποχωρούσε από τη Βαγιαδολίδ αν ερχόταν κάποια καλή πρόταση.

«Ο Ανουάρ ολοκλήρωσε πολύ ευχαριστημένος τη σεζόν στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Μας ενημέρωσε για την πρόθεση του να αποχωρήσει εάν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Η αποχώρηση δεν είναι η μοναδική επιλογή του Ανουάρ, ωστόσο πιστεύει πως θα έχει καλύτερο μέλλον κάπου αλλού», ανέφερε ο Γκόμεθ.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μ' αυτή τη δήλωση ανοίγει οριστικά ο δρόμος στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, να κάνει την κίνησή του, προκειμένου να διατηρήσει τον Μαροκινό στο ρόστερ του Τριφυλλιού και την επόμενη σεζόν. Μένει να δούμε αν και πότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρόταση για νέα δανεισμό του 25χρονου μέσου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα