Μήνυμα Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι εδώ για να κερδίσουμε»! (pic)

Μήνυμα Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι εδώ για να κερδίσουμε»! (pic)

Μήνυμα Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι εδώ για να κερδίσουμε»! (pic)

bet365

O Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς, που για τους «ασπρόμαυρους» ξεκίνησε πολύ νωρίς ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα στις 25-26 Αυγούστου.

O Αμπέλ Φερέιρα στο μήνυμα του, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, τονίζει ότι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι οι νίκες και όπως σημειώνει για να το πετύχουν αυτό οι «ασπρόμαυροι» θα «πρέπει όλοι να είμαστε ένα».

Πιο αναλυτικά στο μήνυμά του ο Πορτογάλος προπονητής του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Είμαι εδώ για να κερδίσουμε! Η δουλειά για τη σεζόν 2020-2021 έχει ξεκινήσει και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να τιμήσουμε το έμβλημα που αντιπροσωπεύουμε και να εργαστούμε με απόλυτη αφοσίωση και φιλοδοξία.

Καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν θα πρέπει να καθοδηγήσουμε τις προσπάθειες μας με πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ταλέντο. Αυτός είναι ο στόχος μας και για να συμβεί θα πρέπει ολόκληρη η ομάδα να είναι ενωμένη και αυτό μας αφορά όλους.

Εμένα, τους παίκτες, την διοίκηση και τον κόσμο. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, πρέπει όλοι να είμαστε ένα, όλοι μας με πάθος και τη δύναμη που χαρακτηρίζει τον σύλλογο και αυτήν την πόλη, με στόχο τη νίκη!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!»

I'm here to win! Work has begun for the 2020/21 season and our goal is clear: to honor the symbol we represent and work with maximum commitment and ambition. Throughout the season we will have to guide our efforts with discipline, hard work and talent. This is our will. For this to occur, the whole club must be united. This includes all of us. Me, the players, the club structure and the supporters. We must all be united, we must make as few mistakes as possible, we must all be one, all of us with passion and the strength that characterizes the club and this city, with the aim of winning! PAME PAOKARA!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα