Ατρόμητος: Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις (pics)

Ατρόμητος: Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις (pics)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις (pics)

bet365

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στην κλινική Περιστερίου με τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου να είναι χωρισμένοι σε δυο γκρουπ.

iatrikes exetaseis umbides

Το πρώτο γκρουπ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα από μέτρηση δύναμης(Cybex). Το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του πρώτου γκρουπ βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο όπου υποβλήθηκαν σε εργομετρικά.

Το δεύτερο γκρουπ ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης, το απόγευμα υποβλήθηκε σε μέτρηση δύναμης(Cybex) και το πρωί της Παρασκευής σε εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο.

iatrikes exetaseis vellios

Τονίζεται ότι τα εργομετρικά τεστ πραγματοποιούνται στο Μαζαράκη που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διαδικασία.

Όσον αφορά τα ιατρικά, ολόκληρη η ομάδα (παίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι) θα υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε μοριακό έλεγχο για κορονοϊό ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα