Ατρόμητος: Με Παντελίδη άφησε… από κάτω Αρη και ΟΦΗ

Ατρόμητος: Με Παντελίδη άφησε… από κάτω Αρη και ΟΦΗ

Gazzetta team
Ατρόμητος: Με Παντελίδη άφησε… από κάτω Αρη και ΟΦΗ

bet365

Οι Περιστεριώτες με τον 55χρονο κόουτς συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια περισσότερους βαθμούς από τις ομάδες που μπήκαν τελικά στα play off
Στο ποδόσφαιρο, κακά τα ψέματα, «μετρά» το αποτέλεσμα και η βαθμολογική συγκομιδή αποτελεί τον «καθρέπτη» κάθε ομάδας. Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όμως εκείνες απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Στο Περιστέρι σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα, καθώς η έναρξη της σεζόν τους βρήκε με στόχο την είσοδο στα play off, όμως έμειναν εκτός και μετά την ολοκλήρωση των play out τερμάτισαν στην 8η θέση. Οι ιδιομορφίες της χρονιάς, το lockdown αλλά και το κατακαλόκαιρο που έγιναν οι αναμετρήσεις του μίνι τουρνουά, δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Ετσι ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, στην κανονική διάρκεια.
Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τα «ηνία» του Ατρόμητου στα μέσα Δεκεμβρίου και ντεμπουτάρισε την 13η αγωνιστική, στο 2-2 με τον Αρη. Τελικά η ομάδα τερμάτισε 7η στην regular season, στο «-2» από τον 6ο Αρη και επί της ουσίας στις λεπτομέρειες δεν εκπλήρωσε τον στόχο της.
Ωστόσο ας θυμηθούμε λίγο την… επιμέρους συγκομιδή των ομάδων που διεκδίκησαν ένα «εισιτήριο» για τα play off, όπου με περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες έμειναν μέχρι τέλους οι Αρης, ΟΦΗ που το πέτυχαν και οι Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ.
Από την 13η αγωνιστική και μετά η επιμέρους βαθμολογία δεν αποτυπώνεται και στην τελική. Τι εννοούμε. Στα 14 παιχνίδια που ο 55χρονος κοουτσάρισε τον Ατρόμητο συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς τόσο από τους Θεσσαλονικείς, όσο και τους κρητικούς, που όμως άφησαν τον Ατρόμητο από… κάτω, ενώ οριακά βρέθηκε στο «-1» από τους Αρκάδες, που επίσης βρέθηκαν εκτός νυμφώνος.
Αρα το «κακό» δεν συνέβη τότε ή για να είμαστε πιο ακριβείς «κυρίως τότε», αφού στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Αστέρας Τρίπολης 19
Ατρόμητος 18
Αρης 17
ΑΕΛ 15
ΟΦΗ 15

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα