Μαρτίνς: «Δεν είναι αρχηγός ο Φορτούνης»!

Μαρτίνς: «Δεν είναι αρχηγός ο Φορτούνης»!

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δεν είναι αρχηγός ο Φορτούνης»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ολυμπιακού και γιατί δεν το φοράει πλέον ο Κώστας Φορτούνης.

Στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό, Mega ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Και μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε και για το θέμα του αρχηγού στον Ολυμπιακό.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός, ότι παρά την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην 11αδα μετά τον τραυματισμό του, το περιβραχιόνιο πήγαινε στον Γκιγιέρμε και στον Μπουχαλάκη!

Ο Μαρτίνς λοιπόν ρωτήθηκε:

Γιατί δεν βλέπουμε τελευταία τον Φορτούνη με το περιβραχιόνιο;
«Επειδή δεν είναι αρχηγός. Εγιναν κάποιες προσαρμογές. Απλώς χρειαζόμασταν μια αλλαγή. Οσοι ήταν αρχηγοί έχουν κάνει καλή δουλειά και αποφασίστηκε από κοινού»

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα