Παναθηναϊκός: Το φινάλε του Δώνη και τα πράσινα χαμόγελα (vid)

Παναθηναϊκός: Το φινάλε του Δώνη και τα πράσινα χαμόγελα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Το φινάλε του Δώνη και τα πράσινα χαμόγελα (vid)

bet365

Η εποχή του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να χαμογελούν με το 3-2 επί του ΟΦΗ και την ομάδα ν' αποχαιρετά τον προπονητή και το επιτελείο του και την παρακάμερα της ΠΑΕ να «πιάνει» τις ευχάριστες και συγκινητικές στιγμές...

Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, η έκβαση του αγώνα με το 3-2 να διαμορφώνεται από το εκπληκτικό σε εξέλιξη πρώτο μέρος, οι οδηγίες, οι κουβέντες στον πάγκο και η στιγμή του πέναλτι που πιάνει ο Ξενόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός έριξε τους τίτλους τέλους της διετούς θητείας του Δώνη στον πάγκο με νίκη, με τον έμπειρο προπονητή στο φινάλε να έχει από μια αγκαλιά για κάθε ποδοσφαιριστή του και να ξεχωρίζει από το βίντεο της παρακάμερας η κουβέντα στον Γιάννη Μπουζούκη: «Δουλειά πολλή...».

«Παιχταρά» φώναξε ο Χατζηγιοβάνης στον Ξενόπουλο όταν απέκρουσε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα και κράτησε τη νίκη.

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα