Επιτροπή Εφέσεων: Ξέμεινε από μέλη και χρειάζεται απόφαση Εκτελεστικής της ΕΠΟ!

Gazzetta team
Επιτροπή Εφέσεων: Ξέμεινε από μέλη και χρειάζεται απόφαση Εκτελεστικής της ΕΠΟ!

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ξεμένει από μέλη καθώς φέρεται να παραιτήθηκε και ο Φετζιάν και υπάρχει πλέον ο κίνδυνος η απόφαση που θα βγει για την υπόθεση του ΠΑΟΚ να αφορά στην επόμενη σεζόν!
Οι παραιτήσεις πέφτουν... βροχή στην Επιτροπή Εφέσεων καθώς σύμφωνα με το blog της Δίκης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και ο εφέτης Στέφανος-Γρηγόρης Φετζιάν. Αυτό σημαίνει πως η Επιτροπή που καλείται να σηκώσει το βάρος της επανεκδίκασης της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία έμεινε με δύο μέλη (χρειάζεται πέντε).
Άρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πρέπει να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή νέων μελών της Εφέσεων. Αυτή η διαδικασία όμως απαιτεί διάστημα 15 ημερών. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πια σοβαρός κίνδυνος η απόφαση που θα βγει να αφορά στην επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα