Ο Άρης σκέφτεται την περίπτωση του Ντομινίκ Φούρμαν! (vid)

Ο Άρης σκέφτεται την περίπτωση του Ντομινίκ Φούρμαν! (vid)

Ο Άρης σκέφτεται την περίπτωση του Ντομινίκ Φούρμαν! (vid)

bet365

Ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον 28χρονο μέσο, Ντομινίκ Φούρμαν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βίσλα Κρακοβίας.

Ο Φούρμαν πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Βίσλα Πλοκ καθώς είχε γεμάτη σεζόν με 35 αγώνες, επτά γκολ και έξι ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος καλύπτει τον άξονα της μεσαίας γραμμής, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Άρης και μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από τρεις θέσεις. Οι «κίτρινοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του καθώς το συμβόλαιό του έληξε και απέρριψε την πρόταση ανανέωσης από τη Βίσλα καθώς έχει αποφασίσει να αγωνιστεί εκτός Πολωνίας.

Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση καθώς ο Φούρμαν θέλει να εξαργυρώσει την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε και ήδη βρίσκεται στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, ενδιαφέρον εκδήλωση η τουρκική Γκιόζντεμπε (εδρεύει στη Σμύρνη), ενώ δέχθηκε κρούσεις τόσο από τη Χάιντουκ Σπλιτ όσο και από τη Φερεντσβάρος. Ο Φούρμαν αγωνίστηκε στη Βίσλα Πλοκ στην τελευταία τριετία έχοντας συνολικά 141 αγώνες, 19 γκολ και 26 ασίστ. Είχε προηγηθεί μια διετία στη Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ η πρώτη απόπειρα καθιέρωσης εκτός Πολωνίας δεν ήταν πετυχημένη καθώς δεν βρήκε αγωνιστικό ρόλο στην Τουλούζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα