Marca: «Ο... άχαστος Τσιγκρίνσκι και τα γκολ στα ντέρμπι»

Marca: «Ο... άχαστος Τσιγκρίνσκι και τα γκολ στα ντέρμπι»

Gazzetta team
Marca: «Ο... άχαστος Τσιγκρίνσκι και τα γκολ στα ντέρμπι»

bet365

Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα έκανε θέμα τα γκολ του Ουκρανού στόπερ της ΑΕΚ στα σημαντικά παιχνίδια, αλλά και στο ρεκόρ που «τρέχει» όταν σκοράρει.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σκόραρε το πρώτο γκολ της Ένωσης στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1. Παράλληλα συμπλήρωσε 24 συμμετοχές και θέλει ακόμα μια για να ενεργοποιηθεί αυτόματα η ανανέωση του συμβολαίου του, αν και οι δύο πλευρές στο τέλος της σεζόν είναι πιθανό να καθίσουν για συζητήσεις, έχοντας κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί.

Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα Marca έκανε θέμα για τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό, τονίζοντας ότι μπορεί να μην είχε καθόλου τύχη την περίοδο που πέρασε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο στην πορεία τη μετέφερε στις ομάδες του.

Συγκεκριμένα υπογραμμίζεται ότι ο «Τσίγκρι» από τις 23 φορές που έχει βρει δίχτυα στην καριέρα του, οι ομάδες του δεν έχασαν ποτέ, μετρώντας 19 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Μάλιστα η Marca επισημαίνει και το γεγονός ότι ο Τσιγκρίνσκι σκοράρει με την ΑΕΚ πάντα στα ντέρμπι καθώς από τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα, τα τέσσερα από αυτά έχουν σημειωθεί κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Τσιγκρίνσκι μπορεί να μην έπιασε στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο στο αφιέρωμα της η Marca ανέσυρε την καλή άποψη που είχε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Ουκρανό αμυντικό. «Είναι αμυντικός απ’ αυτούς που δύσκολα βρίσκεις, γιατί ξέρει τι να κάνει με την μπάλα», είχε υποστηρίξει ο Πεπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα