Ένινγκ: «Ρωτήστε τον Φετφατζίδη για το γκολ…»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Ρωτήστε τον Φετφατζίδη για το γκολ…»
Ο Μίκαελ Ένινγκ περιέγραψε τα συναισθήματα των παικτών του στα Playoffs, αναφέρθηκε και στο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη το οποίο έδωσε τη νίκη στον Άρη.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη του Άρη και ρωτήθηκε για το ότι η ομάδα του κέρδισε τον ΟΦΗ δύο φορές στα Playoffs. «Είναι ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά για να τους κερδίσουμε δύο φορές, μάλλον το κάνουμε κι εμείς. Είμαι περήφανος για τους γενναίους παίκτες μου οι οποίοι είχαν τόσο έντονη επιθυμία για τη νίκη, παρότι δεν μπορούμε να παίξουμε το δικό παιχνίδι, δηλαδή να είμαστε πολύ πιεστικοί. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας», είπε.

Ρωτήθηκε για τη δυσκολία της όλης κατάστασης και απάντησε… «οι παίκτες που αποφάσισαν να παραμείνουν στην ομάδα αλλά και οι νεαροί κερδίζουν πολλά από αυτή την κατάσταση. Γιατί παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν λάθη και όλοι μαθαίνουν, βγαίνουν πιο σοφοί. Ειδικά για τους νέους, αυτή η εμπειρία είναι πολύ χρήσιμη για το μέλλον». Σε ερώτηση για το αν θα χρησιμεύσει για την επόμενη χρονιά, είπε: «Δεν μπορώ να κοιτάξω τόσο μακριά. Ο Άρης παίζει για τον Άρη για τον κόσμο του. Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο κι αυτό είναι σημαντικό».

Σε νέα ερώτηση για την επόμενη χρονιά, ο 54χρονος τεχνικός θέλησε και πάλι να μείνει στην παρούσα. «Πρώτα απ’ όλα όταν πας στα Playoffs κι επειδή θα αντιμετωπίσεις τις καλύτερες ομάδες, θέλεις κι εσύ να είσαι στην καλύτερη κατάσταση. Προφανώς έχουμε πλάνο για την επόμενη σεζόν, προφανώς θα θέλαμε καλύτερη εικόνα αλλά καμιά φορά τα πράγματα έρχονται διαφορετικά απ’ ότι περιμένεις. Έτσι μένουμε συγκεντρωμένοι στο παρόν».

Για το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, είπε: «Αυτό το γκολ είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς. Αν τον ρωτήσετε θα σας εξηγήσει τι εννοώ. Γι’ αυτό με κοίταξε και μου είπε ότι τα κατάφερε. Ρωτήστε τον πόσες φορές του είπα να γυρίσει το κορμί του στην απέναντι γωνία».

SUPERLEAGUE NEWS FEED