Μαρτίνς: Ο δεύτερος Πορτογάλος που κατακτά πρωτάθλημα στη σεζόν και ο τρίτος στον Ολυμπιακό!

Μαρτίνς: Ο δεύτερος Πορτογάλος που κατακτά πρωτάθλημα στη σεζόν και ο τρίτος στον Ολυμπιακό!

bet365

Οι Πορτογάλοι προπονητές έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα σε 12 διαφορετικές χώρες, με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τρέχουσα σεζόν να ακολουθεί στα χνάρια του Λουίς Κάστρο της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

O Πέδρο Μαρτίνς έγινε ο τρίτος Πορτογάλος προπονητής που κατακτά πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό μετά τους Βίτορ Περέιρα (2014/15) και Μάρκο Σίλβα (2015/16), ενώ οι Πάουλο Μπέντο (2016/17) και Λεονάρντο Ζαρντίμ (2012/13) δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την σεζόν στις χρονιές που οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Ο 49χρονος προπονητής έγινε ο δεύτερος Πορτογάλος στη σεζόν που φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου μετά τον Λουίς Κάστρο, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα οδήγησε την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην κορυφή του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πορτογάλοι προπονητές έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα σε 12 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων στις τέσσερις μεγαλύτερες λίγκες της Ευρώπης (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία) με εξαίρεση την Γερμανία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα