Μαρτίνς: «Δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές, το θέλουμε αήττητοι»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές, το θέλουμε αήττητοι»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αναφέρει πως ακόμα τυπικά δεν είναι πρωταθλητές οι Πειραιώτες, καθώς εκκρεμούν οι εφέσεις του ΠΑΟΚ, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του αυτό το πρωτάθλημα να κατακτηθεί χωρίς ήττα από την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-1, κατάφερε να κατακτήσει και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, λέγοντας αρχικά πως από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει κάνει έφεση για την τιμωρία του -7, δεν μπορεί να μιλάει για τίτλο.

Δεν έκρυψε επίσης την επιθυμία να μπορέσει να το κατακτήσει η ομάδα του χωρίς ήττα. Αναλυτικά ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές. Υπάρχουν οι αποφάσεις που εκκρεμούν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τους αγώνες. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Να θυμίσουμε πως και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη δεν ξεκινήσαμε καλά. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια σε μία εβδομάδα και αυτό προκαλεί κόπωση. Σήμερα κάναμε το καλύτερο α' μέρος ως τώρα και το χειρότερο ίσως β' μέρος που έχουμε κάνει ως τώρα».

Για ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Πιστεύω πως γίνεται συλλογική δουλειά. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα γενικότερα. Δεν χρειάζεται να ξεχωρίζουμε κανέναν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα