Ξάνθη: Χωρίς... ανάσα και με το βλέμμα στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Ξάνθη: Χωρίς... ανάσα και με το βλέμμα στον Πανιώνιο

bet365

Οι παίκτες της Ξάνθης μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου μπήκαν άμεσα σε ρυθμούς Νέας Σμύρνης.

Οι Ακρίτες πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο χάρη στο 1-0 επί του Ατρόμητου και παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής.

Οι παίκτες του Καραγεωργίου χωρίς... ανάσα στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο επίσης πολύ μεγάλο ματς για τη μάχη της σωτηρίας κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το ερχόμενο Σάββατο.

Μια ημέρα μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε απογευματινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Τετάρτης ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής η αποστολή της Ξάνθης θα αναχωρήσει για την Αθήνα, με τον Καραγεωργίου να υπολογίζει ξανά τον Ματίας Κάστρο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο καθώς ο Αργεντινός εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα