Λοβέρα: «Χαρούμενος που έπαιξα και κερδίσαμε»

Gazzetta team
Λοβέρα: «Χαρούμενος που έπαιξα και κερδίσαμε»

bet365

Την ικανοποίησή του τόσο για την συμμετοχή του στο ντέρμπι, όσο και για τη νίκη της ομάδας του εξέφρασε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα.

Ο Αργεντίνος αγωνίστηκε στο ντέρμπι... αιωνίων με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με άνεση του Παναθηναϊκού (3-0) και μιλώντας μετά τα τέλος του ματς στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έπαιξα μετά από αρκετό καιρό και ακόμα πιο χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε».

Για το πρώτο του ντέρμπι: «Ήταν διαφορετικό ντέρμπι σίγουρα, γιατί στα ντέρμπι η παρουσία των φιλάθλων σε κάνει πιο δυνατό. Σίγουρα όμως σημασία έχει νίκη και όπως είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό».

Για τον Καρεμπέ: «Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον Κριστιάν, μου δίνει οδηγίες και μαθαίνω από αυτόν».

Για τον Φορτούνη: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, του λείπει βέβαια ο ρυθμός γιατί υπήρξε ο τραυματισμός του, αλλά συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί.».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι όπως κάνουμε και τώρα και το αποτέλεσμα θα έρθει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα