Γιατί ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον παίζει ο Σιδηρόπουλος!

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον παίζει ο Σιδηρόπουλος!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το blog του στο gazzetta με δεδομένα γιατί ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος, που ορίστηκε για το αποψινό ντέρμπι αιωνίων.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* & ειδικά στοιχήματα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μέλο Περέϊρα λοιπόν όρισε τον Σιδηρόπουλο να σφυρίξει το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Παρότι δε ο διεθνής ρέφερι είναι μακράν ο πιο έμπειρος διαιτητής, σε ντέρμπι και σε διεθνή παιχνίδια, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής τον όρισε για πρώτη φορά σε ντέρμπι μετά από δύο και πλέον χρόνια!

Γιατί δεν τον εμπιστεύεται τον Σιδηρόπουλο για τα μεγάλα παιχνίδια ο Περέϊρα είναι ένα θέμα, βέβαια. Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος. Το έχει πει κι επίσημα κι ανεπίσημα. Μάλιστα φέτος, μέχρι τώρα, δεν είχε οριστεί σε κανένα παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Σιδηρόπουλος-όπως δεν ορίζεται εδώ και δύο και παραπάνω χρόνια σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο Κομίνης.

Άραγε, γιατί ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον παίζει ο Σιδηρόπουλος, ο πιο γνωστός Έλληνας διαιτητής; Ας δούμε μήπως η απάντηση έρχεται μέσα από τα ίδια τα γεγονότα. Ξέρετε λοιπόν σε πόσα ντέρμπι έχει σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος στην καριέρα του (δηλαδή από το 2010) τον Ολυμπιακό; Σε έντεκα. Τι αποτελέσματα έχει;

Μόλις τέσσερις νίκες (εντός έδρας 3-0 τον ΠΑΟ και 3-0 την ΑΕΚ κι εκτός έδρας 4-0 κι 1-0 την ΑΕΚ).

Δύο ισοπαλίες (εντός έδρας 0-0 με ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ).

Και πέντε ήττες (εντός έδρας 0-3 από ΠΑΟ κι εκτός έδρας 0-1 και 2-3 από ΑΕΚ και 1-2 από ΠΑΟ. Συν την ήττα 1-2 από την ΑΕΚ στον τελικό).

Πάμε και στα αποτελέσματα που έχει ο ΠΑΟΚ όταν τον σφυρίζει σε ντέρμπι ο Σιδηρόπουλος; Σε συνολικά οκτώ παιχνίδια.

Πέντε νίκες (εκτός έδρας 2-0 την ΑΕΚ κι εντός έδρας 2-1 τον ΠΑΟ και 2-1, 1-0 και 2-1 την ΑΕΚ).

Δύο ισοπαλίες (εκτός έδρας 0-0 με Ολυμπιακό κι ΑΕΚ)

Και μία ήττα (εκτός έδρας 0-2 από ΠΑΟ).

Η διαφορά είναι τεράστια. Όταν ο Σιδηρόπουλος παίζει τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες (εκτός έδρας) και μόλις μία ήττα (πάλι εκτός έδρας). Όταν ο Σιδηρόπουλος παίζει τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες (εντός έδρας) και πέντε ήττες. Αν θα πάμε σε πιο ειδικά συμπεράσματα, η…θλίψη μεγαλώνει: ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες στην Tούμπα με τον Σιδηρόπουλο. Ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους.

Κατά τα άλλα, μία από τα ίδια:

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1 χθες βράδυ, με το καθοριστικό 2-1 με πέναλτι στο 90’. Όπως ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2 με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με πέναλτι. Όπως ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0 με το 2-0 από πέναλτι. Όπως ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0 με το 1-0 από πέναλτι. Όπως ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0 με πέναλτι. Όπως ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-1 με το 2-0 από πέναλτι. Όπως ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 με πέναλτι. Όλα αυτά μόνο μέσα στο 2020, όχι από την αρχή της σεζόν. Εφτά νίκες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα όλες με πέναλτι!!!

Η πιο μεγάλη πλάκα, πάντως, έχουν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Τα αποτελέσματα τα φετινά, στο 2020, είναι 4-1, 4-0 και 3-1, σύνολo 11-2. Και στα τρία παιχνίδια οι δύο στόπερ του ΟΦΗ έχουν κάνει πέναλτι σε κρίσιμο χρονικά σημείο, στο 1-0, ξανά στο 1-0 και στο 1-1!

Να υπενθυμίσω ότι μόλις τις προάλλες είχα γράψει ότι από την 1η Δεκέμβρη, δηλαδή εδώ και εφτά ολόκληρους μήνες, ο ΠΑΟΚ παίρνει συνεχώς πέναλτι υπέρ του σε καθοριστικά σημεία των αγώνων του-κι είδαμε ότι έγινε για 7η φορά χθες. Ακόμη είχα γράψει ότι το ίδιο εφτάμηνο, τον ίδιο αριθμό πέναλτι παίρνει υπέρ της κι η ΑΕΚ-κι είδαμε ότι έγινε για 7η φορά χθες, ισοφαρίζοντας τον Άρη (τα πέντε από τα εφτά πέναλτι ήταν απολύτως καθοριστικά). Τέλος, είχα γράψει ότι το ίδιο εφτάμηνο ο Ολυμπιακός παίρνει πέναλτι υπέρ του ΜΟΝΟ όταν προηγείται με δύο η, με τρία γκολ διαφορά!-κι είδαμε την περασμένη αγωνιστική με τον Άρη ότι έγινε το ίδιο πράγμα για τέταρτη φορά, κέρδισε πέναλτι όταν ήταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Τι προβλέψιμο που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Άσχετο: Το πρωί της Παρασκευής εδώ στο gazzetta είχα προβλέψει ακριβώς τι θα συνέβαινε το απόγευμα στην ψηφοφορία της Λίγκας. Ψήφο με ψήφο, τι θέση θα έπαιρνε ο κάθε σύλλογος για την προεδρία της Λίγκας. Τι προβλέψιμο που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο…

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1251286819649523712

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.