ΠΑΟΚ: Το «μήνυμα» του Γ. Σαββίδη για την επιστροφή Τσαούση (pic)

ΠΑΟΚ: Το «μήνυμα» του Γ. Σαββίδη για την επιστροφή Τσαούση (pic)

bet365

O Μάριος Τσαούσης εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης του… άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στην Τούμπα.

Με το τέλος των playout ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Μάριου Τσαούση από τον ΠΑΟΚ στον ΝΠΣ Βόλου. Μια χρονιά στην οποία ο νεαρός μπακ-εξτρέμ είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Superleague και έβαλε τις βάσεις για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Τη Δευτέρα (15/6) ο 20χρονος Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής εξέφρασε, δημοσίως, την επιθυμία του να ξαναφορέσει τα «ασπρόμαυρα» και να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ που με τον ερχομό του Όλαφ Ρέμπε στη Θεσσαλονίκη αλλάζει φιλοσοφία και κάνει στροφή στο «νέο αίμα» φαίνεται πως θα δώσει στον Μάριο Τσαούση και στα άλλα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος ως δανεικοί την ευκαιρία που ψάχνουν.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram- επιβεβαίωσε λίγο πολύ την απόφαση για επιστροφή του 20χρονου μακ-χαφ στην Τούμπα γράφοντας: «Σύντομα στα ασπρόμαυρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα