ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές με την Αχμάτ για Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές με την Αχμάτ για Σιμάνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές με την Αχμάτ για Σιμάνσκι

bet365

Οι συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Αχμάτ Γκρόζνι για την αγορά του Νταμιάν Σιμάνσκι συνεχίζονται παρά το γεγονός ότι η προθεσμία για την οψιόν αγοράς πέρασε.

Τη Δευτέρα (15/6) έληγε η προθεσμία της οψιόν αγοράς του Νταμιάν Σιμάνσκι, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν ξεκινήσει οι επαφές μεταξύ της ΑΕΚ και της Αχμάτ προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.

Οι επαφές αυτές συνεχίζονται σε μια υπόθεση που χειρίζεται ο Ίλια Ίβιτς και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη ρωσική ομάδα προκειμένου να ρίξει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά την οψιόν από το 1,5 εκατ. ευρώ πετυχαίνοντας καλύτερους όρους για την τελική συμφωνία.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά. Άλλωστε η απόφαση για την αγορά του Σιμάνσκι ήταν ειλημμένη από την πλευρά της Ένωσης, ενώ και η επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα