ΟΦΗ: Αποστολή χωρίς Ναμπί και Βίκτορ ενόψει ΑΕΚ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Αποστολή χωρίς Ναμπί και Βίκτορ ενόψει ΑΕΚ

bet365

Όπως αναμενόταν τόσο ο Ναμπί όσο και ο Βίκτορ έμειναν εκτός αποστολής του ΟΦΗ για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (19:15) την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ με τους Κρητικούς να μην έχουν στη διάθεσή τους τόσο τον Ναμπί όσο και τον Βίκτορ. Κάτι το οποίο αναμενόταν καθώς αμφότεροι αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ναμπί δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Βίκτορ που έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα τη στιγμή που οι Τσιλιανίδης και Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Στην 20μελή αποστολή του Γιώργου Σίμου συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Σουρνάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέδο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα