Ο Ολυμπιακός των ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός των ρεκόρ

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός των ρεκόρ

bet365

Η φετινή χρονιά του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι εντυπωσιάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, όπως είναι λογικό έχει συντελέσει στην δημιουργία και πολλών ρεκόρ.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Οι «ερυθρόλευκοι» σε 27 αγωνιστικές στη Super League έχουν παθητικό μόλις εννιά γκολ και σύμφωνα με το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Παρατηρητήριο, CIES, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς διαθέτει την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά στην Ευρώπη!

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δέχεται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες εντός εστίας και το αμυντικό του τρίτο καταπατείται πιο δύσκολα σπάνια και ο αντίπαλος αλλάζει εκεί τις λιγότερες πάσες. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες δέχονται μόλις 2 τελικές εντός στόχου ανά αγώνα, όσες και η Σλάβια Πράγας. Ακολουθούν η Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2,2 τελικές, η Πόρτο με 2,3 και ο Ερυθρός Αστέρας με 2,3.

Όσον αφορά το αμυντικό τρίτο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί επιτρέπουν στους αντιπάλους τους φέτος 58,2 πάσες στο αμυντικό τους τρίτο, την ώρα που οι παίκτες του Μαρτίνς επιτρέπουν 58,7. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Σλάβια Πράγας (60), με τέταρτη την Παρτιζάν (60,1) και πέμπτη τη Πόρτο (60,3).

Αν κάποιος τα συνδυάσει και τα δύο αυτά στατιστικά στοιχεία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση κάτι ως προς τις ομάδες με την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά στην Ευρώπη. Τέλος, ως προς την κατοχή μπάλας, έχει μέσο όρο 60,8%. και βρίσκεται στην 19η θέση στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα