Τα μεγάλα ματς στο gazzetta.gr!

Gazzetta team
Τα μεγάλα ματς στο gazzetta.gr!

bet365

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με live σχόλιο από Σαμπράκο, Τσόχο, Τσακίρη, Αθανασίου, Σαούλη, Τσαμπά, Σερέτη, Σουντουλίδη, Τομαρά. Ολο το πρόγραμμα του gazzetta.gr για τα play off...

Το ορεκτικό δεν μπορείς να το πεις και κακό. Και ο Πανιώνιος έβαλε «φωτιά» στα play out σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή (μείωσε στους τρεις από Παναιτωλικό και τους τέσσερις από τη Ξάνθη) και ο Αρης με τον ΟΦΗ μας πρόσφεραν ωραία μπάλα. Ηταν κι αυτός ο Μπρούνο Γκάμα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή λες και δεν υπήρξε ποτέ η 3μηνη απουσία από τη δράση!

Ομως το κυρίως γεύμα είναι σήμερα. Με ματσάρες. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 19:30 και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30. Φυσικά υπάρχει και ο αγώνας για τα play out μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη αγωνιστική των play off μας είχε αφήσει με την όρεξη πριν μπούμε σε καραντίνα κι αλλάξουμε όλες μας τις συνήθειες. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ και σήμερα επιστρέφουμε για τα καλά.

Κι επιστρέφει και το gazzetta.gr σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Με live περιγραφή αλλά και σχολιασμό στα δύο ντέρμπι. Με pre-game & chat τόσο για το ματς της Τούμπας όσο και γι' αυτό στο ΟΑΚΑ. Ολα όσα θα γίνονται στα δύο γήπεδα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη μετά και τις νέες συνθήκες που επικρατούν. Φυσικά ρεπορτάζ πριν, αλλά κυρίως μετά από κάθε αγώνα. Δηλώσεις, αντιδράσεις και ότι άλλο συμβεί στους δύο μεγάλους αγώνες.

Ταυτόχρονα ότι παίζει στο gazzetta.gr θα παίζει και στα social media του. Στο Facebook, στο Instagram, στο twitter και για όσους δεν το ξέρατε πλέον και στο TikTok.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 (ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ)

Το Live και ταυτόχρονα το Chat του αγώνα «ανοίγει» στις 18:00 από τον Φώτη Καρακούση με τον Σταύρο Σουντουλίδη να είναι στο γήπεδο της Τούμπας.

Στις 19:30 αρχίζει ο αγώνας με Live σχολιασμό από τους Βασίλη Σαμπράκο, Μιχάλη Τσόχο, Αντώνη Σαούλη, Δημήτρη Τομαρά και Σταύρο Σουντουλίδη.

Πριν και μετά το ματς όλη η δημοσιογραφική ομάδα του gazzetta.gr θα καταγράψει όλα όσα θα γίνουν μετά το πρώτο μεγάλο ματς των play off.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:15 (ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ)

Το Live και φυσικά το Chat του αθηναϊκού ντέρμπι «ανοίγει» στις 20:15. Με το που τελειώσει το ημίχρονο στην Τούμπα, συνδεόμαστε ταυτόχρονα στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Μαρούδας στον «έλεγχο» του Live και με τον Γιώργο Τσακίρη στο Ολυμπιακό Στάδιο θα μπείτε σε ρυθμούς και του δεύτερου μεγάλου ματς.

Στις 21:30 αρχίζει ο αγώνας με Live σχολιασμό από τους Βασίλη Σαμπράκο, Μιχάλη Τσόχο, Γιώργο Τσακίρη και Νίκο Αθανασίου.

Οπως και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έτσι και στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός η συντακτική ομάδα του gazzetta.gr θα τα καταγράψει όλα.

Τα ντέρμπι παίζουν δυνατά στο gazzetta.gr και η παρέα μας μεγαλώνει με εσάς στο σχόλιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα