ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναθηναϊκός: Νέες συζητήσεις για PAO TV από την επόμενη σεζόν!

Παναθηναϊκός: Νέες συζητήσεις για PAO TV από την επόμενη σεζόν!

Παναθηναϊκός: Νέες συζητήσεις για PAO TV από την επόμενη σεζόν!

To σχέδιο για το PAO TV από την εκκίνηση της επόμενης σεζόν έχει συζητηθεί επί της ουσίας τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η υλοποίησή του είναι πολύ πιθανή!

 

Eίχε εξεταστεί ως πρότζεκτ πριν από λίγα χρόνια, πάλι επί Γιάννη Αλαφούζου, μα είχε μείνει στο συρτάρι. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το πράσινο φως του Γιάννη Αλαφούζου επεναξετάζουν το ενδεχόμενο λειτουργίας του PAO TV!

 

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά το σκαρίφημα για το "στήσιμο" του PAO TV είναι έτοιμο (στα λόγια) και η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός των επόμενων δυο εβδομάδων. Διότι αν τελικά το πλάνο προχωρήσει προς υλοποίηση, στόχος των στελεχών της ΠΑΕ είναι να λειτουργήσει από την έναρξη της επόμενης σεζόν και ο χρόνος μόνο… άφθονος δεν είναι (το πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου).

 

Το σχέδιο για λειτουργία του PAO TV δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει κάποια σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας για την επόμενη σεζόν (ακλόνητο φαβορί η NOVA, μετά και το deal της πώλησής της στην ΒC Partners). Αν και κατά πόσο θα ομοιάζει στον τρόπο "στησίματος" και λειτουργίας του ιντερνετικού PAOK TV θα φανεί στην... πράξη και αν ληφθεί η τελική απόφαση για τη λειτουργία του ιντερνετικού "παναθηναϊκού καναλιού".