Στην τελική ευθεία η πώληση της NOVA στην BC Partners

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία η πώληση της NOVA στην BC Partners

bet365

Μετά από διαπραγματεύσεις μηνών, φαίνεται πως έκλεισε το deal μεταξύ της Forthnet και της BC Partners αντί περίπου 45 εκατ. ευρώ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η πώληση της Forthnet και της Nova, καθώς, σύμφωνα με αναφορές πληθώρας οικονομικών και mediaκών ιστοσελίδων που δεν έχουν διαψευστεί, χθες οριστικοποιήθηκε το deal για τη μεταβίβαση του 36% της Forthnet από τις δανείστριες τράπεζες στη United Group, που ανήκει στη βρετανική BC Partners, αντί περίπου 45 εκατ. ευρώ. Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Forthnet θα χρειαστούν ρυθμιστικές και άλλες εγκρίσεις, διαδικασία για την οποία αναμένεται να χρειαστεί διάστημα 3-6 μηνών. Πιθανότατα, ωστόσο, αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο για τα βήματα που απαιτούνται εντός των επόμενων μηνών στο πεδίο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague 1, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για συμφωνία - “πακέτο” και για τη Superleague 2!

Για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκανε λόγο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε σε δήλωσή του: «Σήμερα είναι περίεργη ημέρα, αφού κηδεύτηκε ο επί 50 χρόνια φίλος μου Νίκος Ζουμπογιώργος και δεν ήμουν εκεί να τον αποχαιρετίσω, αφού υπηρετούσα το λειτούργημά μου στο Ναύπλιο σε πολύ δύσκολη υπόθεση που δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσω, αλλά πριν από λίγο ο ειλικρινής φίλος μου και φίλος της ΑΕΛ, CEO της Nova Πάνος Παπαδόπουλος, με γέμισε χαρά γιατί με προσωπικό του μήνυμα μου έκανε γνωστό ότι οι υπεράνθρωπες προσπάθειες τις οποίες έκανε αυτός με τους συνεργάτες του για την οικονομική εξυγίανση της Forthnet, στην οποία ανήκει και η πλατφόρμα της Nova, είχαν αίσιο τέλος, αφού πλέον όλος ο όμιλος της Forthnet μεταβιβάστηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα fund παγκοσμίως την BC Partners”.

Επισημαίνεται ότι συμβόλαιο με τη Nova έχουν οι: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Αρης, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Βόλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα