Ο Βέλεθ, ο ΟΦΗ και το ταξίδι στον χρόνο

Ο Βέλεθ, ο ΟΦΗ και το ταξίδι στον χρόνο

Gazzetta team
Ο Βέλεθ, ο ΟΦΗ και το ταξίδι στον χρόνο

bet365

Ο Φραν Βέλεθ είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του τιμωρημένου Χαβιέρ Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής του Άρη και ο Ισπανός αμυντικός προβλέπεται να επιστρέψει σε μια θέση στην οποία χρησιμοποιήθηκε κυρίως στη δεύτερη χρονιά του στη Βίσλα Κρακοβίας.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Η πρεμιέρα των Playoffs με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» απέκτησε ιδιαίτερη σημασία για τον Φραν Βέλεθ γιατί ως ένα βαθμό στοιχειοθετεί ένα ταξίδι στον χρόνο. Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει και ο Μίκαελ Ένινγκ καθώς έδειξε πολύ ξεκάθαρα ότι προτιμά να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό στον άξονα της μεσαίας γραμμής ούτως ώστε να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Χαβιέρ Ματίγια. Ο δε Βέλεθ θα θυμηθεί τα χρόνια του στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα στη Βίσλα Κρακοβίας καθώς η συγκεκριμένη θέση δεν του είναι άγνωστη.

Η αλήθεια είναι ότι αν κανείς ρίξει μια ματιά στις θέσεις στις οποίες αγωνίστηκε στην καριέρα του θα διαπιστώσει ότι έχει παίξει σε όλες στην αμυντική αλλά και μεσομυντική γραμμή. Με τη φανέλα της Ταραγόνα χρησιμοποιήθηκε και ως αριστερός οπισθοφύλακας ενώ με την αντίστοιχη της Αλμερία έτυχε να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και σε ρόλο «κόφτη». Βέβαια, η βασική θέση του είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας καθώς έχει ξεκαθαρίσει ότι… «εκεί νιώθει περισσότερη άνεση». Στη Βίσλα Κρακοβίας, τόσο ο Κίκο Ραμίρεζ όσο Χοάν Καρίγιο διαφοροποίησαν τον ρόλο του καθώς τον χρησιμοποίησαν μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, υπήρξαν όμως και δύο αγώνες στους οποίους έπαιξε στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν να οδηγούν τον Μίκαελ Ένινγκ στην απόφαση χρησιμοποίησης του Βέλεθ σε ρόλο αντι-Ματίγια στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ωστόσο μένει να φανεί το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει ο Γερμανός προπονητής και κυρίως, αν ο Ισπανός θα είναι μπροστά από τα δύο στόπερ ή στη μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα