O Παναθηναϊκός περιμένει το «έρχομαι» του Αϊτόρ!

Νίκος Αθανασίου
O Παναθηναϊκός περιμένει το «έρχομαι» του Αϊτόρ!

bet365

To Tριφύλλι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση στον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος όπως έχουμε αποκαλύψει είναι ο διακαής πόθος του Τσάβι Ρόκα και «ψήνεται» να φορέσει την πράσινη φανέλα! Πριν την πανδημία η ηγεμονική πρόταση της Μπεσίκτας.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr, ο Αϊτόρ αποτελεί τον εκλεκτό του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στους εξτρέμ και τον διακαή πόθο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή. Ο Ρόκα παλεύει εδώ και καιρό την περίπτωση του 24χρονου Ισπανού και η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία. Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, ο Αϊτόρ είναι «ψημένος» με την προοπτική του Τριφυλλιού και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές πιθανότητες να τον κάνει δικό του! Οι «πράσινοι» έχουν πιάσει... ταβάνι σε αυτά που μπορούν να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή και πλέον περιμένουν να ακούσουν το "ἔρχομαι" για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε το εξής, κάτι που παραδέχεται και η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Τα όσα γράφονται στην Τουρκία για πρόταση 700.000 ευρώ της Μπεσίκτας και άλλα πολλά και... τρελά ποσά και μπόνους, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Η πρόταση των Τούρκων ναι μεν ήταν εξαιρετική οικονομικά αλλά δεν έφτανε σε αυτά τα επίπεδα και σύμφωνα με κάποιες πηγές, ήταν πριν την πανδημία του Covid19! Κάτι που σημαίνει πως η νέα πρόταση είναι διαφορετική και φυσικά προς τα κάτω, καθώς δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που να μην έχει πληγεί οικονομικά από τον κορονοϊό. Η προοπτική της Τουρκίας για μια σειρά από λόγους δεν... τρελαίνει τον παίκτη. Ακόμη και η Τραμπζονσπόρ που ήταν στο παιχνίδι και μπορούσε να τον δελεάσει με το Τσάμπιονς Λιγκ, τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ!

Πρόταση από την Primera Division δεν έχει αυτή την στιγμή, οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από όλα τα παραπάνω, και με δεδομένη την παρουσία των Ρόκα, Πογιάτος και Καρλίτος αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στο Τριφύλλι, ο Αϊτόρ τούτη την ώρα είναι πιο κοντά στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα