Ολυμπιακός: Ο Κορτ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Μπρεστ

Ολυμπιακός: Ο Κορτ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Μπρεστ

Ολυμπιακός: Ο Κορτ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Μπρεστ

bet365

Ο Γιοάν Κορτ, που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό για τα άκρα του, έκανε γνωστό στα γαλλικά media ότι ζήτησε αλλά δεν του δόθηκε χρόνος να απαντήσει στην πρόταση της Μπρεστ για νέο συμβόλαιο και έτσι αποχωρεί.

Μιλώντας στο Ouest France ο 30χρονος Κορτ τόνισε πως η Μπρεστ του έκανε πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο αλλά τον πίεζε να απαντήσει άμεσα ή γενικότερα το συντομότερο δυνατόν, κάτι που δεν επρόκειτο να κάνει και έτσι αποχωρεί.

Ο Γιοάν Κορτ είναι αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός και φέτος στην Μπρεστ είχε 26 ματς με 3 γκολ και 7 ασίστ. Ο ίδιος επισήμανε πως έχει κρούσεις από ομάδες (χωρίς τις αναφέρει αλλά δεδομένα είναι και από Γαλλία και από εξωτερικό) και μες στην ερχόμενη εβδομάδα θέλει να τις αξιολογήσει. Ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις ομάδες που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή του. Ο Κορτ παίζει και ακραίος επιθετικός αλλά και στον άξονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα