Ξεκίνησε και το «ντύσιμο» εξωτερικά της Αγιάς Σοφιάς (pics)

Ξεκίνησε και το «ντύσιμο» εξωτερικά της Αγιάς Σοφιάς (pics)

Ξεκίνησε και το «ντύσιμο» εξωτερικά της Αγιάς Σοφιάς (pics)

bet365

Εκτός από τα πρώτα μπετά που άρχισαν να πέφτουν στο κτίριο των μουσείων, ξεκίνησαν να μπαίνουν και τα πρώτα κομμάτια για την εξωτερική κάλυψη της Αγιάς Σοφιάς.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια «τρέχουν» καθημερινά. Στο κτίριο των μουσείων πίσω από την παλιά σκεπαστή από το πρωί του Σαββάτου έπεσε η πρώτη πλάκα, ενώ οι εργασίες των αντιστηρίξεων στην υπογειοποίηση συνεχίζονται.

Την ίδια στιγμή στην Αγιά Σοφιά ξεκίνησαν και οι εργασίες που αφορούν το «ντύσιμο» του γηπέδου εξωτερικά. Το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να τοποθετούνται τα πρώτα κομμάτια για την εξωτερική κάλυψη της Αγιάς Σοφιάς, τα οποία θα δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εικόνα. Τα υλικά που έχουν επιλέξει να τοποθετήσουν είναι γυαλί και διάτρητο μέταλλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα έργα στην Αγιά Σοφιά είναι σε... φουλ ρυθμούς καθημερινά και ενώ βρισκόμαστε και εν αναμονή της υπογραφής της σύμβασης προκειμένου να ανάψει και το «πράσινο φως» για τις εσωτερικές εργασίες που θα τελειοποιήσουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα πρώτα κομμάτια που τοποθετήθηκαν για το «ντύσιμο» της Αγιάς Σοφιάς εξωτερικά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα