«Ο Ολυμπιακός παίρνει με δανεισμό τον Ζότα» (vid)

«Ο Ολυμπιακός παίρνει με δανεισμό τον Ζότα» (vid)

«Ο Ολυμπιακός παίρνει με δανεισμό τον Ζότα» (vid)

bet365

Οι Πορτογάλοι κρατούν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο το όνομα του Ζοάο Ζότα, μεταδίδοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές για να τον κλείσει ως δανεικό από την Μπενφίκα.

Στην Ιβηρική μεταδόθηκε την Πέμπτη η πληροφορία ότι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να τον αποκτούν ως δανεικό. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λισσαβώνας και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλείσει» η συμφωνία για τον Ζότα.

Ο Ζοάο Ζότα, 21χρονος διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα έως το 2024. Φέτος είχε 19 αγώνες με 2 γκολ και 3 ασίστ και αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός ακραίος. Παίζει και στα αριστερά αλλά και στις θέσεις πίσω από τον φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα