Καμία κρούση σε ΑΕΚ και Μάνταλο από την Μπεσίκτας

Καμία κρούση σε ΑΕΚ και Μάνταλο από την Μπεσίκτας

Gazzetta team
Καμία κρούση σε ΑΕΚ και Μάνταλο από την Μπεσίκτας

bet365

Μπορεί τα δημοσιεύματα από Τουρκία για τον αρχηγό της ΑΕΚ και την Μπεσίκτας να μην έχουν... τελειωμό, ωστόσο τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικά.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες οι φήμες περί πρότασης της Μπεσίκτας για τον Πέτρο Μάνταλο και περί προσέγγισης από τον τουρκικό σύλλογο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το όνομα του αρχηγού της ΑΕΚ βρίσκεται στο επίκεντρο στη γειτονική χώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τουλάχιστον μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή...

Στην Ένωση όχι μόνο δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόταση για τον Μάνταλο, αλλά έως τώρα δεν έχει γίνει ούτε κάποια διερευνητική κρούση, ούτε η... ελάχιστη προσέγγιση από την Μπεσίκτας ή από κάποια άλλη τουρκική ομάδα. Εκτός όμως από την ΑΕΚ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ίδιο τον Μάνταλο, ο οποίος επίσης δεν έχει δεχθεί κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος, ούτε γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στα ποσά που γράφονται στην Τουρκία η ΑΕΚ δεν θα σκεφτόταν καν να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του αρχηγού της και ενός εκ των κορυφαίων μονάδων στο ρόστερ. Ειδικά μετά από μια εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας σκοράρει 11 γκολ και μετρώντας 10 ασίστ τη φετινή σεζόν, και με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια.

Συνεπώς, παρά τα όσα ακούγονται στη γειτονική χώρα και παρά τον... ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα του Μάνταλου, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα σε επίπεδο πρότασης ή κρούσης τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ίδιο τον αρχηγό της Ένωσης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα