Ολυμπιακός: Η ακριβή περίπτωση του Τσαντλί για τα άκρα

Ολυμπιακός: Η ακριβή περίπτωση του Τσαντλί για τα άκρα

Ολυμπιακός: Η ακριβή περίπτωση του Τσαντλί για τα άκρα

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει κοιτάξει και περιπτώσεις ακραίων από το... πάνω ράφι, όπως του Νασέρ Τσαντλί, που όμως είναι ένας μεσοεπιθετικός τον οποίο η Μονακό θέλει να πουλήσει με ποσό 8 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος διεθνής ακραίος από το Βέλγιο έκανε καλή χρονιά φέτος με την Άντερλεχτ. Είχε 19 αγώνες με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Νασέρ Τσαντλί ανήκει στην Μονακό η οποία δεν θέλει να τον δώσει ξανά δανεικό στην Άντερλεχτ (παρότι της ζητήθηκε κάτι τέτοιο) και σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο θέλει να τον πουλήσει έναντι 8 εκατ. ευρώ. Με βάση τα όσα προκύπτουν από το Βέλγιο με τον παίκτη πλην της Άντερλεχτ έχουν ασχοληθεί και οι Ολυμπιακός, Μπριζ και Αντβερπ. Ωστόσο είναι μία ιδιαίτερα ακριβή και όχι εύκολη υπόθεση. Ο Τσαντλί, που έχει καταβολές από το Μαρόκο παίζει εξτρέμ, δεκάρι αλλά και κρυφός κυνηγός. Κυρίως όμως είναι αριστερός εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα