Λαμία: Ποντάρει σε Αραβίδη στα πλέι άουτ

Λαμία: Ποντάρει σε Αραβίδη στα πλέι άουτ

bet365

Η Λαμία θα βασιστεί στον Χρήστο Αραβίδη για να... βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στο επιθετικό κομμάτι στα πλέι άουτ, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας είχε μπλοκάρει στον συγκεκριμένο τομέα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Άκης Μάντζιος, όπως δήλωσε και ο ίδιος, είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του. Η δουλειά που έγινε σε ατομικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω του κορονοϊού άφησε ευχαριστημένο το τεχνικό τιμ της Λαμίας με την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας πλέον απαιτείται σωστή διαχείριση ενόψει των πλέι άουτ και κατά τη διάρκειά τους καθώς τα συνεχόμενα ματς έπειτα από τη μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους.

Στις ομαδικές προπονήσεις που έχουν ξεκινήσει στη Λαμία το βάρος πέφτει πλέον στις ασκήσεις με μπάλα και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τα πλέι άουτ, διαθέτοντας την καλύτερη δυνατή συνοχή. Σε σχέση με το πως έκλεισε την κανονική διάρκεια της σεζόν, στη Λαμία για τα πλέι άουτ θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και σε ό,τι αφορά το τελείωμα των φάσεων. Μην ξεχνάμε πως στο συγκεκριμένο κομμάτι αν τα στατιστικά ήταν καλύτερα η Λαμία θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει μέχρι τέλους ακόμα και μια θέση στα πλέι οφ.

Το πρόβλημα στο γκολ παρουσιάστηκε στη Λαμία έπειτα από την αποχώρηση του Τουράμ, ο οποίος είχε τον ρόλο του γκολτζή στο πρώτο μισό της σεζόν και με την ικανότητά του να βρίσκει δίχτυα είχε δώσει βαθμούς. Η έλευση του Μπιανκόνι δεν έκανε τη διαφορά ως τώρα, όμως η μεταγραφή του Χρήστου Αραβίδη λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν ενίσχυσε το εκτελεστικό κομμάτι. Στα δύο ματς που αγωνίστηκε ο 33χρονος φορ σημείωσε δύο γκολ, εκείνα στο 2-2 με τον Άρη, όπου η Λαμία έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη.

Ενδεχομένως αν η προσθήκη του Αραβίδη είχε γίνει νωρίτερα θα μπορούσε να δώσει ουσιαστικές λύσεις στην επίθεση της Λαμίας και σε άλλα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση στον Έλληνα επιθετικό θα πέσει το βάρος στα ματς των πλέι άουτ προκειμένου η Λαμία να καταφέρει να «ξεκλειδώσει» τις αντίπαλες άμυνες και να μην αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα με το... εύκολο γκολ που δεν είχε καταφέρει να βρει σε μια σειρά αγώνων έπειτα από την αποχώρηση του Τουράμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα