Μάντζιος: «Απαιτείται καλή διαχείριση για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Απαιτείται καλή διαχείριση για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο» (vid)

bet365

Στο κομμάτι της σωστής διαχείρισης όταν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στάθηκε ο τεχνικός της Λαμίας, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση των παικτών του και την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στο κανάλι της Λαμίας:

Για την περίοδο της καραντίνας: «Τις 50 μέρες που σταματήσαμε τις προπονήσεις δουλέψαμε με τους ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένο πρόγραμμα εν μέσω δύσκολων συνθηκών. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους. Δώσαμε έμφαση στο κομμάτι της δύναμης και κρατήσαμε τα παιδιά σε μια καλή κατάσταση. Υπάρχει καλή διάθεση και πλέον με τις ομαδικές προπονήσεις δίνουμε έμφαση σε ασκήσεις με μπάλα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια».

Για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις: «Με το που ξεκινήσαμε τις προπονήσεις κάναμε κάποια εργομετρικά τεστ. Σίγουρα κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν πριν διακοπεί το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο σε τέσσερις εβδομάδες να επανέλθει ο ποδοσφαιριστής αλλά ευελπιστούμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και το κυριότερο είναι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Για την επανέναρξη της σεζόν: «Από πλευρά θεάματος οι ομάδες δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης ένας ακόμα λόγος είναι και η ζέστη και οι ψηλές θερμοκρασίες που θα γίνουν τα παιχνίδια μέχρι τις 15-19 Ιουλίου. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Όλο αυτό το κομμάτι θέλει πολύ καλή διαχείριση και ελπίζω να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάει η ομάδα πιο ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα