Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Μαρτίνς θέλει τον Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Μαρτίνς θέλει τον Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Μαρτίνς θέλει τον Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό»

bet365

Στην Τουρκία επιμένουν ότι υπάρχει... θέμα με Ονιεκούρου και Ολυμπιακό και ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό στο ρόστερ των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν.

Ο ατζέντης του Χένρι Ονιεκούρου, Ουιλιάμ Ντ' Αβιλά, είχε διαψεύσει στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με τον διεθνή Νιγηριανό εξτρέμ.

Στην Τουρκία όμως επιμένουν για τον παίκτη και τους Πειραιώτες. Υποστηρίζουν δε πως ο Πέδρο Μαρτίνς προσωπικά θέλει τον Ονιεκούρου στην ομάδα. Ο 22χρονος διεθνής Νιγηριανός παίζεις και δεξιός και αριστερός ακραίος επιθετικός αλλά και φορ. Την περασμένη σεζόν είχε 13 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ. Σύμφωνα με τους Τούρκους τον διεκδικούν κυρίως ο Ολυμπιακός και τουρκικές ομάδες. Ο παίκτης ήταν δανεικός και έχει συμβόλαιο με την Μονακό έως το 2024, ωστόσο οι Μονεγάσκοι του έχουν βγάλει πωλητήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα