Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε την ζωή!»

Gazzetta team
Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε την ζωή!»

bet365

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στην σελίδα του Ντι Μάρτζιο και θυμήθηκε την στιγμή που ο γιατρός του Ολυμπιακού το 2009 του είχε σώσει την ζωή!

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι από μόνος του ένα κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Και για τα όσα πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής (παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόνο 1.5 χρόνο μιας και η καριέρα του διακόπηκε απότομα) αλλά και για αυτά που έκανε ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (περί ου ο λόγος) μίλησε στην Ιταλία και ποιο συγκεκριμένα στην σελίδα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο κι αναφέρθηκε στην στιγμή που ναι μεν σταμάτησε η καριέρα του αλλά σώθηκε η ζωή του. Κι αυτό έγινε από τον γιατρό του Ολυμπιακού εκείνη την περίοδο.

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (σ.σ. Πάνος Σταματόπουλος) μού είχε σώσει τη ζωή», είπε αρχικά ο Σέρβος για να προσθέσει

«Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους».

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ρωτήθηκε και για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε. «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα