Οι... βατές περιπτώσεις Βράνιες και Σιμάνσκι!

Οι... βατές περιπτώσεις Βράνιες και Σιμάνσκι!

Οι... βατές περιπτώσεις Βράνιες και Σιμάνσκι!

bet365

Πρόκειται για τις δυο από τις τρεις συνολικά υποθέσεις δανεικών παικτών που αποδεδειγμένα είναι οι πιο εφικτές για να συνεχίσουν στην Α.Ε.Κ. για τα επόμενα χρόνια...

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από την ημέρα που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα (και κυρίως για τον έναν από τους δυο ποδοσφαιριστές που αφορά το ρεπορτάζ μας) Βράνιες και Σιμάνσκι συνιστούν πρόσωπα αναφοράς για τη διαφορά που είδαμε και ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη και σημαντική στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός άρχισε να δείχνει το καλό του πρόσωπο ξανά από τη στιγμή που ο Μιγκέλ Καρντόσο απομακρύνθηκε, ενώ ο Πολωνός με το... καλημέρα στη νέα του ομάδα έκανε πραγματάκια που έδειχναν τι θα ακολουθήσει!

Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, να έχουν ήδη αναγνωρίσει στην ΑΕΚ ότι πρέπει και οι δυο να συνεχίσουν στην ομάδα. Κι αν για τον Βράνιες μπορεί να είναι πιο εύκολο το συγκεκριμένο συμπέρασμα αφού γνωρίζουν όλοι πολύ καλά τον Βόσνιο (με τα καλά και τα κακά του), δεν γίνεται να ισχύει το ίδιο για τον Πολωνό χαφ. Κι αυτό διότι πρόκειται ο Σιμάνσκι ήρθε Γενάρη και ακολούθησε η πανδημία, το να προλάβει να υποχρεώσει όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα -και τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αν όχι όλους- να τον θεωρούν σημαντικό (απόλυτα δικαιολογημένα μάλιστα), συνιστά τουλάχιστον προσωπική επιτυχία...

Οι συγκεκριμένες δυο υποθέσεις είναι αυτές που σε σύνολο τριών δανεικών -μαζί με τον Αραούχο- συνιστούν τις πιο... βατές περιπτώσεις για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία, τόσο της ΑΕΚ που θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ της, όσο και των Βράνιες – Σιμάνσκι οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά το «θέλω» τους που είναι να συνεχίσουν στην Ένωση! Μαζί θα δούμε που βρίσκεται η κάθε μια από αυτές τις δυο υποθέσεις και θα καταγράψουμε τα δεδομένα τους αφού αν όλα εξελιχθούν ομαλά τότε η παραμονή και των δυο θα συνιστά θέμα χρόνου, το πότε δηλαδή θα τελειώσει η κάθε μία.

Αν το πάμε χρονικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τον Σιμάνσκι. Όλο το προηγούμενο διάστημα διαβάσατε σε σχετικά μας ρεπορτάζ ότι ο Πολωνός μέσος αποτελεί τεράστιο σύμμαχο της ΑΕΚ για να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα του deal που υπήρχαν προ πανδημίας. Ο ατζέντης του μάλιστα ακόμη περισσότερο! Ήδη έχουν πετύχει να φέρουν την υπόθεση εκεί που θέλει η Ένωση και μοιάζει θέμα ημερών η επίτευξη της νέας συμφωνίας που θα ενεργοποιήσει και το συμβόλαιο που έχει ήδη κλειδώσει μεταξύ ΑΕΚ και Σιμάνσκι για τα επόμενα 4 χρόνια (με αποδοχοχές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ).

Αντίθετα για τον Βράνιες μάλλον πως θα χρειαστεί ο χρόνος. Ο ίδιος με τον αδερφό και ατζέντη του θα τελειώσουν τα πράγματα όπως (και όταν) πρέπει προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της μόνιμης επιστροφής του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ που βρέθηκε προ Καρέρα με το ένα πόδι εκτός ομάδας! Ωστόσο αποδείχτηκε και επιβεβαιώθηκε ότι όταν υπάρχει κανονικός προπονητής που ξέρει και μπορεί να του επιβάλλεται και να τον διαχειρίζεται, δεν υπάρχει δεύτερος για τη θέση, δεν βλέπει κανέναν μπροστά του ο Βράνιες!

Είναι δεδομένο ότι η Άντερλεχτ δεν επιθυμεί την παραμονή του Βόσνιου στόπερ. Είναι πολλά τα λεφτά όπως υπογράμμισε όλη η διοίκηση της και ο Κομπανί. Κι αυτό διότι έχει να λαμβάνει 1.8 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δυο χρόνια. Η υπόθεσή του θα ήταν πιο εύκολη αν είχε ήδη πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποζημίωσης από το βελγικό club. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και θα επιδιώξει να το πράξει ο ίδιος με τον αδερφό του με στόχο μετά να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και να κάνει πράξη την επιθυμία του: να μείνει στην ομάδα και την Αθήνα όπου θέλει να ζήσει και μετά το τέλος της καριέρας του...

Όσο για το θέμα του συμβολαίου του με την Ένωση όταν όλα ολοκληρωθούν με την Άντερλεχτ αυτό δεν θα συνιστά πρόβλημα, είναι μια υπόθεση και ένα deal μεταξύ ανδρών, του Μελισσανίδη που λατρεύει ο Βράνιες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα