Παναθηναϊκός: Έρχεται την Πέμπτη ο Ρόκα και κλείνει τα ανοιχτά θέματα

Παναθηναϊκός: Έρχεται την Πέμπτη ο Ρόκα και κλείνει τα ανοιχτά θέματα

Παναθηναϊκός: Έρχεται την Πέμπτη ο Ρόκα και κλείνει τα ανοιχτά θέματα

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής επιστρέφει την Πέμπτη στην Αθήνα από την Βαρκελώνη και πιάνει δουλειά για να κλείσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Ρόκα εδώ και περίπου δύο μήνες βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στην Βαρκελώνη λόγω της πανδημίας. Την Πέμπτη ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού επιστρέφει στην Αθήνα και πιάνει δουλειά για να κλείσει τα ανοιχτά ζητήματα που έχει η ομάδα. Ποια είναι αυτά;

*Το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας. Οι δύο άνδρες θα έχουν μια συζήτηση εφ᾽ όλης της ύλης και αν δουν πως μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά, τότε θα συνεχίσουν μαζί. Σε αντίθετη περίπτωση οι δρόμοι τους θα χωρίσουν στο φινάλε της σεζόν. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα γίνει συνάντηση με την παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου.

* Οι ανανεώσεις και οι προεκτάσεις των συμβολαίων. Κάθε πρόταση που έγινε πριν την πανδημία αποσύρθηκε και θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις. Ινσούα και Δώνης απασχολούν περισσότερο τον Ρόκα ενώ φαντάζει απίθανο να παραμείνει ο Γιόχανσον. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσει και πάλι με την πλευρά του Σένκεφελντ για επέκταση, όπως και με εκείνη του Πούγγουρα που υπάρχει κατ᾽ αρχήν συμφωνία.

Ο Αποστολάκης όπως είναι γνωστό έχει υπογράψει στο ΑΠΟΕΛ ενώ το θέμα του Βαγιαννίδη το έχει αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος.

* Ο Ρόκα μόλις μάθει το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα προσπαθήσει να κλείσει και τις πρώτες μεταγραφές. Δύο εξτρέμ, ένας δεξιός μπακ, δύο κεντρικοί μέσοι, ένας σέντερ φορ(όταν πωληθεί ο Μακέντα) και υπό προϋποθέσεις και ένας τερματοφύλακας είναι το πλάνο ενίσχυσης.

*Επίσης, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να βρει λύση με τους δανεικούς που έχει παραχωρήσει η ομάδα. Μολό, Φάουστο, Βέργος, Εμμανουηλίδης, Μαυρομμάτης, Σιφναίος. Μολό και Φάουστο έχουν ενημερωθεί πως δεν θα παραμείνουν, ο Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει για να μείνει, όπως και ο Μαυρομμάτης. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με τον Βέργο και τον Σιφναίο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα